Арас

КРАФТ МАСТЪР или т.н АМЕРИКАНСКИ ПАНЕЛ

АРАС – Крафт Мастър Модел Врати от Колекцията на БАРОН ДООР.

БАРОН ДООР изработваме врати Арас с размери, цвят, обков и пълнеж по поръчка.

Вратите Крафт Мастър Арас се изработват от масивна дървена конструкция от качествена суха дървесина. Контрукцията се облича с панели от пресован под високо налягане HDF с орнаментна шарка Арас. HDF е плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF.

Материалът дава възможност да се боядиса в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване или за реновиране.

Вратите Крафт Мастър произведени от БАРОН ДООР се боядисват с високоустойчива полиуретанова боя. Технологията на боядисване и качеството на боите поставят нашите врати сред най-качествените на пазара. Повърхността на вратите се отличава с висока якост, устойчивост на износванe, устойчивост срещу петролни продукти, вода и UV лъчи. Покритието на боята е наситено и плътно, цвета не се променя през годините. Вратите се почисвтат лесно с леко влажна кърпа.

Вратите Крафт Мастър произведени от  БАРОН ДООР се боядисват с висококачествена боя на американския концерн Sherwin–Williams – производител на бои с повече от 150-годишна история.

Вратите КРАФТ МАСТЕР Арас се изработват във варианти:

ПЛЪТНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА
ОСТЪКЛЕНА ИНТЕРИОРНА ВРАТА с различен тип остъкления
ВХОДНА БЛИНДИРАНА ВРАТА
ИНТЕРИОРНА ВРАТА ЗА БАНЯ с алуминиево крило и/или каса отвътре
ПЛЪЗГАЩА ВРАТА
ДВУКРИЛА И ТРИКРИЛА ВРАТАЕто някои от нашите врати, монтирани в домовете на наши клиенти.

Вратата е произведена в България.

  • Модел:
  • Размер: см
  • Цвят:
  • Цена: 600лв